Muziek

Artikelen

Literaire Liefde

Als een eindeloze stroom van golven die op mijn geest inbeukt. Onvermoeibaar en genadeloos mijn geest blijft kwellen. De poezie van die kortstondige abrupt verstoorde liefde die intens voelbaar was in alle moleculen van het getroffen lijf. Samensmelting van twee zielen in een enkele geidealiseerde perfect geharmoniseerde ultieme ziel. Geen kunstmatige gecreeerde gevoelens, maar intens oprecht  bedoelde liefdes verklaringen. Die op enkele, bijna perfecte momenten tot fysieke uiting kwam. Praten was overbodig de universele taal der liefde behoeft geen uitleg, zelden voelde contact zo natuurlijk gaf genot een gezicht . Liefde ervaren zoals het kan zijn is het grootse genot en voldoening van het menselijk wezen.

Verlang niet naar eeuwig durende romances waar men uit elkaar gaat na elkaar leeg gezogen te hebben. Het sprookjeshuwelijk bestaat niet, een creatie van onze verziekte maatschappij die niet begrijpt dat alles wat er toe doet in deze wereld de liefde is.

Die pure liefde die u buik in verwarring brengt, uw hoofd op hol en de gedachten volledig opslokt. Alle reden en logica word opgevreten door dat chemische stofje wat word aangemaakt in u hersenpan. Ontoerekeningsvatbaar voelde nog nooit zo vertrouwd en tergelijker tijd kanaliseerde die alle gedachten de juiste kant op. Eenzaam was niet meer want u was daar immer en nimmer teleurstellend. Verlangde niet naar gehoorzaamheid of consensus liet me vol genoegen afdwalen in de fantasierijke spinsels en talrijke dagdromerijen. Bestaat geluk ? Weet niet of er zoiets als geluk bestaat, maar weet wel dat het afwezig van ongelukkig zijn een van de betere periodes in mijn armzalige bestaan is geweest.

Goddelijk samenspel tussen twee gelijkwaardige gestemde zielen met enkele hemelse momenten. Goden staan op een voetstuk en verheven boven de anderen vanwege bepaalde kwaliteiten die ze zijn toegedicht. In de griekse mythologie werden de goden en mythen gebruikt om verklaringen te vinden in gebeurtenissen en tot dan toe onverklaarbare gronden voor het menselijke brein. U bent mijn godin, mijn mythe ,misschien wel mijn verlichting in de donkere gedeeltes in mijn tot dan on- ontdekte gebieden in mijn door luiheid en gemakzucht vervloekte brein.

Het brein is de grootste erogene zone en de taalkundige pijlen raakten het juiste doel. Nimmer was het hart laten spreken zo'n plezierige bezigheid en gaf openheid niet de kwetsbaarheid, pijn of vernedering. Niet wetende of u al mijn donkere,zieke en verontrustende ideeen,gedachten kan waarderen. Dat geeft niet een luisterend oor voelt al goed een begrijpend knikje, afkeurend gebaar of schokkende openbaring. Ook de pijn en onwetendheid, het opzoeken van de einde van je comfort zone geven een mens het gevoel dat hij leeft. Niet die almaar durende sleur en herhaling van zetten, maar die kleine ultieme momenten van geluk of gebrek aan ongelukkig is wat immer zal dwalen door mijn bewustzijn,geest en hart.

Afhakers winnen nooit, de liefde zal altijd overwinnen. Hartstocht,passie en de liefde van het hart of die van het verstand ?

Misschien heb ik alles geidealiseerd en was het mooier als gedachte.

Woorden beperken mijn gedachten. Het is goed zo.

Wind waait....

 

 
Powered by Joomla!®. Designed by: templates joomla joomla hosting Valid XHTML and CSS.